آموزشی و علمی

آموزشی و علمی
قالب وبلاگ
نويسندگان
لینک دوستان

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان تمام دروس راهنمایی و آدرس mostafa0831.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





اولین سیاره قابل زندگی خارج منظومه شمسی که ۲۰ سال نوری با ما فاصله دارد توسط دانشمندان کشف شد.
سیاره سنگی Gliese 581d دارای فاکتورهای حیات مشابه زمین است در این سیاره باران می بارد و حتی اقیانوس هایی از جنس آب در سطح آن وجود دارد.این سیاره به دور یک شبه ستاره کوتوله قرمز که Gliese 581 نامیده میشود در حال چرخش است و در حاشیه بیرونی آن که ناحیه “گولدیلاک” نامیده میشود دما نه آنقدر بالا است که آب بجوشد و نه آنقدر پایین که آب یخ بزند.
 

تصوير سياره
gliese581d


اما گرچه ممکن است از نظر تکنیکی و علمی Gliese 581d قابل زندگی کردن باشد ولی برای زندگی بشر چندان راحت و مناسب نیست.نیروی جاذبه در آن دوبرابر زمین است و این باعث میشود وزن هرچیزی دوبرابر شود و چگالی اتمسفر آن با دی اکسید کربن اشباع شده است.حجم این سیاره حداقل ۵٫۶ بار بزرگتر از زمین است و در دسته ی “فوق زمین” جای میگیرد.
به گفته ی دکتر رابین وردزورث،این کشف از آن جهت که اولین مدل آب و هوایی مشابه زمین می باشد و پتانسیل زندگی در آن وجود دارد اهمیت زیادی دارد و این باعث قوت نظریه ی وجود حیات خارج از منظومه شمسی و حتی موجودات زنده دیگر (موجودات فضایی) میشود.


 

سازمان فضایی آمریکا ( ناسا ) روز دوشنبه اعلام کرد تلسکوپ فضایی کپلر وجود نخستین سیاره قابل سکونت را در خارج از منظومه شمسی تایید کرده است.

به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل ازخبرگزاری فرانسه ، اوایل امسال ، فضانوردان فرانسوی اعلام کرده بودند سیاره ای را کشف کرده اند که احتمال وجود ساکنانی در روی آن وجود دارد و آن را گلیز پانصد و هشتاد و یک دی نامیدند.

تایید کنونی به آن معنی است که فضانوردان آن سیاره را هنگام روبه رو شدن با خورشیدش سه بار مشاهده کرده اند.

ویلیام بروکی محقق ناسا می گوید : با کشف این سیاره ، غرق در شادی شده ایم ؛ ما سه بار این سیاره را مشاهده کرده ایم.

کپلر بیست و دو بی ، در فاصله ششصد سال نوری این سیاره است و نشان می دهد که این سیاره هر دویست و نود روز یک بار به دور خورشید منظومه خود می گردد.

ناسا همچنین اعلام کرد تلسکوپ کپلر ، یک هزار سیاره دیگر را نیز کشف کرده است که این آمار ، دو برابر آماری است که تاکنون در باره شمار سیاره ها ، به دست آمده بودد.

تلسکوپ کپلر در سال دو هزار و نه به فضا پرتاب شد و بزرگ ترین دوربین فضایی بشر را با خود حمل می کند که نود و پنج مگا پیکسل توان دارد و قرار است دست کم تا نوامبر دو هزار و دوازده ، اطلاعات خود را به زمین ارسال کند.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





[ چهار شنبه 25 بهمن 1391برچسب:, ] [ 13:26 ] [ مصطفی زنگنه ]
.: Weblog Themes By Pichak :.

درباره وبلاگ

من مصطفی زنگنه هستم دانش اموز سال سوم راهنمایی مدرسه سلیمانی نظر یادتون نره
موضوعات وب
امکانات وب
ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 4
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 18
بازدید ماه : 8
بازدید کل : 13287
تعداد مطالب : 176
تعداد نظرات : 2
تعداد آنلاین : 1


  • گوگل پلاس
  • گریزون